نام کامل:محمد شهسواری,نام مستعار:وکلای هما.آدرس سایت:www.www.vokalayehoma.com.همکاران:homaweb.co
5 از 5

مرا بخاطر بسپار

ورود
برای مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری تماس بگیرید.
02632203370 - 02188664833
09129401481 - 09120489692

تخلیه ملک مسکونی و تجاری

تخلیه ملک مسکونی و تجاری

تخلیه ملک مسکونی و تجاری

املاک از حیث تخلیه به دو دسته تقسیم میشوند املاک مسکونی و املاک تجاری. املاک تجاری مشمول حق کسب و پیشه و سرقفلی نیز میشوند. اگر ملکی دارای حق کسب و پیشه باشد تخلیه امر راحتی نخواهد بود و مستاجر یا صاحب کسب و پیشه میتواند در ازای تخلیه ملک تجاری مبلغی را بعنوان این حق از مالک دریافت نماید . اما در املاک مسکونی تخلیه به دو صورت انجام میپذیرد. اگر مستاجر از شرایط مندرج در قرارداد تخلف ورزد یا اینکه اقساط اجاره بها را پرداخت ننماید یا آنرا به دیگری منتقل نماید و یا تغییر کاربری در ملک ایجاد کند

مالک یا همان موجر میتواند در دادگاه محل وقوع ملک دعوای حقوقی مطرح نماید و هم تخلیه ملک را تقاضا کند هم از بابت خساراتی که در اثر رفتارمستاجر بر ملک وارد شده مطالبه خسارت نماید . اگر خسارات وارده مازاد بر بیست میلیون تومان باشد در دادگاه حقوقی همان محل قابل طرح و رسیدگی میباشد و تا بیست میلیون تومان در شورای حل اختلاف رسیدگی میشود طرح دعوای تخلیه چه بصورت عادی و چه فوق العاده بموجب دادخواست صورت میگیرد دادخواست تخلیه عادی در وقت رسیدگی قرار میگیرد برخلاف تخلیه فوری که بصورت فوق العاده و خارج از نوبت انجام میشود. به ضمیمه دادخواست تخلیه باید قرارداد اجاره که به امضای شهود و طرفین قرارداد رسیده نیز تقدیم دادگاه یا شورا شود. موجر میبایست در زمان اجرای حکم تخلیه مبلغ ودیعه را به حساب سپرده دادگستری واریز نماید و میتواند چنانچه مطالباتی از مستاجر دارد با طرح دادخواست علیحده یا ضمن آن تقاضای مطالبه وجوه و توقیف ودیعه را به شعبه بنماید و بدون صدور قرار تامین خواسته ودیعه توقیف میگردد. دعوای تخلیه درنتیجه عقد اجاره صورت میگیرد و اگر کسی ملک دیگری را به عدوان و قهر و غلبه تصرف نماید باید دعوای رفع تصرف عدوانی علیه او مطرح میگردد درواقع دعوای تخلیه درتیجه عقد قرارداد ایجاد میشود. اگر موعد اجاره منقضی شود و مستاجر همچنان ملک را درتصرف داشته باشد و موجر هم با علم به این موضوع کما فی السابق اجاره بها از مستاجر دریافت نماید این رفتار به منزله رضایت ضمنی بر تمدید عقد اجاره خواهد بود مگر قرینه ای برخلاف آن باشد از طرفی مستاجر میتواند تا ودیعه به او پرداخت نشده ملک را تخلیه ننماید . مگر قبلا موجر ودیعه را در ازای مطالباتش توقیف نموده باشد. اگر با وجود حکم تخلیه مستاجر ملک را تخلیه نکند اجرای احکام بموجب حکمی دستور ورود به منزل با نظارت نماینده دادستان و ماموران کلانتری عند اللزوم استفاده از کلیدساز را میدهد و اگر مستاجر در منزل نباشد اثاثیه او صورتبرداری میشود و به امین اموال تحویل میگردد .

موسسه حقوقی هما با وکیل مجرب خانم در کرج و وکیل پایه یک دادگستری در کرج و دیگر استان ها اماده ارائه مشاوره و راهنمائی به هموطنان خود می باشد. چنانچه در رابطه با تخلیه ملک مسکونی و یا تجاری خود دچار مشکل شده و ودنبال راه حل هستید با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس با موسسه حقوقی:

70 33 20 32 - 026

33 48 66 88 - 021

شماره تماس با وکیل:

92 96 048 - 0912

تلگرام مستقیم وکیل:

https://t.me/Attorneysadeghnia

کاربر گرامی؛ شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات مشاوره ای رایگان؛ با شماره تلفن 70 33 20 32 -026و یا با شماره همراه 09120475895 - 09120570475 تماس حاصل فرمایید و یا با استفاده از فرم زیر؛ درخواست تماس نمایید تا در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس بگیریم.

برای ارسال نظر کلیک کنید
  • نظری ارسال نشده است

ویژه ها

  • نظری ارسال نشده است

پسندها

  • نظری ارسال نشده است